Jokapäiväiset pienet teot merkitsevät

Ei tyydytä ajattelemaan, että seuraava asento on paras asento. Vaaditaan laatua kehollemme. Seuraava ergonominen asento on paras asento! Pääsääntöisesti ergonomisia istuma-asentoja on 4-6, ja seisoma-asentoja 4. Siinä on vaihtelua 8-10 asennon välillä. Suosi niitä ja vähennä epäergonomisuutta. Vointi paranee, ja liikunnan aiheuttamat rasituskivut vähenevät kun keho on ergonomisempi. 

​Tiedostamattomia rutiineja on kuitenkin hankala muistaa. Muistaminen vaatii ymmärrystä miksi, ja innostumista aikaansaamaan haluttuja tuloksia. 

Sosiaali- ja terveysala tänään -lehdessä on pohdintaa tiedostamattoman kuormituksen merkityksestä. Asiakkaamme ovat saaneet huikeita tuloksia lähdettyään käyttämään työkalujamme kehon ergonomian parantamiseksi. Sydämellisesti tervetuloa mukaan tekemään tuloksia itsellesi ja yhteisöllesi!

Artikkeli: Ratkaisuja kuormituskipuihin