Mies istumassa työtuolissa kännykkä kädessä ja katse kännykässä.

Kivuton niska-hartiaseutu

Usein saatamme ajatella, että ”niska-hartiaoireilu on normaalia ja kuuluu tähän työhön tai harrastukseen”. Kuitenkin olisi helpompi keskittyä siihen mitä on tekemässä, kun kipuilu ei vie toistuvasti ajatuksia sivuraiteille.

Juurisyihin keskittyvä verkkokurssi

Kivuton niska-hartiaseutu -verkkokurssissa saat lääkäri Eerik Koiviston kanssa kokoamamme kehon ergonomisen käytön ja huoltamisen vinkit oman tilanteesi arviointiin ja tarvittavien uusien rutiinien käyttöön ottamiseen. Mukana on myös ohjeet, koska kannattaa hakeutua fysioterapeutin tai lääkärin vastaanotolle. Taustatukenamme on OMT-fysioterapeutti Mika Luukkonen, Valmiuden ammatillinen senior advisor, joka on tarkistanut aineiston ja antanut omat säätö- ja lisäysehdotuksensa.

Kuormitusperäisen niska-hartiakivun juurisyy on kuormituksessa. Opit kurssin avulla arvioimaan jokapäiväisen elämän kuormitustasi, ja löydät helppoja keinoja niska-hartiaseudun kipujen helpottamiseen.

Pois oireiden hoitokierteestä

Käytännönläheiset ja helposti toteutettavat – vaikka alkuun ehkä hankalasti muistettavat – keinot osaksi jokapäiväistä elämää löydät täältä. 37 euron investointi (sis alv) voi parhaimmillaan nopeasti vähentää hoitotarvetta ja lääkeostoksia, jos löydät juurisyyt omaan tilanteeseesi ja lähdet niitä korjailemaan pienissä erissä. Näitä ei kannata jättää testaamatta, etenkään jos oireiden hoitokierre on kestänyt yli 8 viikkoa.

Yhteistyö lääkäri Eerikin ja Mikan kanssa jatkuu, tulossa on alaraajojen ja selän kuormituksen parantamiseksi sisältöjä.

Lisää ennaltaehkäisyä ja juurisyihin vaikuttamista tulossa

Kiinnostaako

  • lonkan ja polven tekonivelleikkauksen ehkäisy, kuormituksen parantaminen kun valmistaudut tekonivelleikkaukseen tai kuormituksen parantaminen kun olet kuntoutumassa tekonivellleikkauksesta?
  • alaselän kuormituskipujen helpottaminen?
  • yläselän liikkuvuuden lisääminen ja alaselän rasituskestävyyden parantaminen?

–> Palaamme näihin aiheisiin!